2°C | Amsterdam

1.4 miljoen voor visafslag Den Oever

DEN OEVER – Dit bedrag krijgt de Visafslag in Den Oever van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier als compensatie voor de sloop van een deel van het veilingsgebouw in Den Oever.
Vanwege de dijkverzwaring in Den Oever is er geen ruimte meer voor een deel van de visafslag en zal deze worden gesloopt. Eerder was een bedrag van 1.2 miljoen overeengekomen maar de start van de werkzaamheden is uitgesteld waardoor er is besloten om de taxatiewaarde van 2015 als uitgangspunt te nemen en die lag 200.000 euro hoger dan de vorige taxatiewaarde.
Met de 1.4 miljoen euro wordt de visafslag aangepakt, zo zullen de hygiëne en arbeidsomstandigheden sterk verbetert worden en wordt het gebouw zelf gemoderniseerd.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.