2°C | Amsterdam

10e Editie Voorjaarsbeurs Winkel

WINKEL – Dé beurs voor mensen met voorjaarskriebels In het pand van Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9 in Winkel vindt op zaterdag 1 en zondag 2 februari tussen 11.00 uur en 17.00 uur de inmiddels bekende Voorjaarsbeurs Winkel voor de tiende keer plaats. De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2.500 mensen bezocht. Deze beurs is dan ook niet meer weg te denken in de Noordkop.

Voor ieder wat wils
Het gevarieerde aanbod zal de bezoekers dit jaar nóg meer voorjaarskriebels gaan bezorgen. De diversiteit in standhouders die zorgvuldig geselecteerd zijn presenteren allemaal hun unieke producten, zij geven demonstraties en natuurlijk is er gedacht aan lekkere hapjes en drankjes. Dit alles zorgt voor een aantrekkelijke beurs voor zowel jong als oud.

Gratis entree
Van caravans, campers, fietsen, tot het organiseren van een origineel feest op bijvoorbeeld een boot, op de beurs vind je het allemaal. Ook wordt volop aandacht geschonken aan schoonheid, gezondheid, voeding en bewustwording. Campings, matrassen en natuurgeneeskunde, het komt op 1 en 2 februari allemaal uitgebreid aan bod aan de Zandwilg 9 in Winkel. Maar ook bijzondere homeopathische producten, cadeauartikelen, sieraden en voeding zullen de revue passeren bij een bezoek aan de beurs. De organisatie is ervan overtuigd dat na een gratis bezoek aan de Voorjaarsbeurs in Winkel iedereen extra veel zin krijgt in het voorjaar.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.