2°C | Amsterdam

11-jarige floor Kolkman maakt burgemeester Nawijn overbodig om Jesse Kramer te huldigen


’t VELD – De 11- jarige Floor Kolkman bezorgde Jessy Kramer en alle aanwezige VZV Fans een onvergetelijke huldiging, vooral de jeugd van VZV konden hun geluk niet op. Hun idool Jessy had voor alle jeugdige fans een praatje en zette bij iedereen een handtekening op hun handbalshirt waarvan uiteraard de nodige foto’s door ouders en familie werden gemaakt.
Floor Kolkman had burgemeester Nawijn een keurige email gestuurd met het vriendelijke verzoek om Jessy Kramer te komen huldigen en namens de gemeente Hollands Kroon in het zonnetje te zetten. De burgemeester vond dat een goed idee maar kon zelf niet komen, het is overigens de gewoonte dat alle huldigingen van Sporters uit de gemeente Hollands Kroon die een bijzondere prestatie hebben verricht eens per jaar allemaal tegelijk worden gehuldigd.
Floor, een grote fan van Jessy en heel minnend VZV vonden dat echt geen goed idee, waar Floor zelf een speech op papier zette wat uiteindelijk tot deze uitzonderlijke gebeurtenis leidde. Het was en moest een verrassing zijn, maar moest toch ‘s ochtends min of meer verklapt worden daar het er naar uitzag dat Jessy anders mogelijk niet of ergens anders naar toe zou gaan. Maar dit, nee dit had ze in haar stoutste dromen niet verwacht, een grote horde fans had zich verzameld in de eigen Sporthal ‘t Zijveld om haar te huldigen en in het zonnetje te zetten. Dit gebeurde tussen de vastgestelde wedstrijden door.
Eerst moesten de E en F meiden ‘s morgens al op tijd handballen, waarna een wedstrijd van de Junioren A 1 op het programma stond. Namens VZV werd Jessy als eerste door voorzitter Geert Hageman alle lof toebedeeld met hele mooie woorden Daarna was het de beurt aan de 11- jarige initiatief neemster Floor, wat niet alleen op Jessy maar op alle aanwezigen veel lof bewondering opwekte. Deze jeugdige Floor Kolkman bleek een waardige vervanger te zijn voor de burgemeester, hij het had niet beter en treffender kunnen doen.
De laatste die Jessy op gepaste wijze in het zonnetje zette was de fanatieke VZV en Jessy fan Theo Vertelman die ook vond dat hij aan deze geweldige Handbal-stér zijn steentje had bijgedragen. Hij kon zich nog goed herinneren dat hij Jessy als Pastor had mogen dopen in de Martinuskerk en gaf aan dat hij het daarom ook niet echt verwonderlijk vond dat zij zo’n geweldige uitschieter was gezien alle talent volle handbalsters die ‘t Veld en Zijdewind momenteel rijk is.
Vertelman is jaren Pastor in deze gemeenschap geweest en heeft het geluk gehad dat hij al deze VZV talenten heeft mogen dopen, dus wat dat betreft wacht VZV nog veel meer van deze opkomende handbal talenten. In de wedstrijd die na deze indrukwekkende huldiging gespeeld werd kwam dat al meteen tot uiting, de Junioren Ds. A 1 verpulverde hun tegenstander S.V. Zeeburg Ds A 1 met zo’n 20 doelpunten verschil.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.