2°C | Amsterdam

15-jarige jongen uit ’t Zand mishandeld door inwoner Schagen

’t Zand – De politie heeft vrijdagavond rond 23.30 uur een 22-jarige Breezander aangehouden, na de mishandeling van een 15-jarige Zandtemmer.
De Breezander kwam aan de deur bij de ouderlijke woning van het slachtoffer en had ook nog een groepje ‘vrienden’ meegebracht. Het slachtoffer kreeg enkele rake klappen in zijn gezicht, waarna de groep vertrok. Even later kon de gealarmeerde politie alvast de Breezander aanhouden.
De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding voor deze mishandeling is. Getuigen, of mensen die anderszins informatie hebben over bijvoorbeeld de aanleiding van deze mishandeling, kunnen contact opnemen met 0900-8844. Liever anoniem bel dan met 0800-7000.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.