2°C | Amsterdam

18-jarig vrouw Breezand zwaargewond bij ongeval Julianadorp

BREEZAND – Bij het éénzijdig ongeval afgelopen vrijdagavond waarbij een 19-jarige jongen uit Den Helder dodelijk is verongelukt, een 19-jarige jongen uit Julianadorp zwaargewond is geraakt is ook een vrouw uit Breezand zwaargewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak is de auto met de drie inzittenden even voor 23:00 uur zwaar gecrasht omdat de bestuurder de macht over het stuur zou zijn verloren. De auto is over de kop geslagen en via het fietspad langs de Zanddijk tegen een muur van Camping Oase tot stilstand gekomen.

De Veiligheidsregio schaalde direct groot op en ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd later weer afbesteld. Meerdere ambulances, brandweerlieden en politie waren ter plaatse om de twee zwaargewonden uit de auto te halen.

Voor de 19-jarige jongen uit Julianadorp was hulp niet meer mogelijk, deze bleek te zijn overleden. De twee zwaargewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd en de Verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

De politie laat wel weten dat er geen alcohol in het spel was. De familie van de omgekomen jongen krijgen hulp van slachtofferhulp.

Foto: Inter Visual Studio

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.