18-jarig vrouw Breezand zwaargewond bij ongeval Julianadorp

BREEZAND – Bij het éénzijdig ongeval afgelopen vrijdagavond waarbij een 19-jarige jongen uit Den Helder dodelijk is verongelukt, een 19-jarige jongen uit Julianadorp zwaargewond is geraakt is ook een vrouw uit Breezand zwaargewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak is de auto met de drie inzittenden even voor 23:00 uur zwaar gecrasht omdat de bestuurder de macht over het stuur zou zijn verloren. De auto is over de kop geslagen en via het fietspad langs de Zanddijk tegen een muur van Camping Oase tot stilstand gekomen.

De Veiligheidsregio schaalde direct groot op en ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd later weer afbesteld. Meerdere ambulances, brandweerlieden en politie waren ter plaatse om de twee zwaargewonden uit de auto te halen.

Voor de 19-jarige jongen uit Julianadorp was hulp niet meer mogelijk, deze bleek te zijn overleden. De twee zwaargewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd en de Verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

De politie laat wel weten dat er geen alcohol in het spel was. De familie van de omgekomen jongen krijgen hulp van slachtofferhulp.

Foto: Inter Visual Studio

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs