2°C | Amsterdam

19-jarige inwoner Den Oever maakt het wel erg bont en krijgt drie bekeuringen

DEN OEVER – Je bent jong en je wilt wat. Daar heeft de politie ook wel beelden bij. Maar gevaarlijk verkeersgedrag, zeker als je drie passagiers in je auto hebt, is echt onverstandig.

Een 19-jarige man reed op donderdagavond omstreeks 20.30 uur over de Rijksstraatweg bij Den Oever. Zijn verkeersgedrag werd gezien door een verkeerssurveillant. Die zag dat de automobilist twee keer andere auto’s inhaalde over de doorgetrokken streep, op drie wegvlakken behoorlijk de maximale snelheid overschreed (een keer kon de snelheid worden gemeten: 106 km in plaats van de toegestane 80 km per uur) en bij een rotonde de auto liet driften.
De jongeman kreeg dan ook drie bekeuringen. Hij verklaarde zelf zich door zijn ‘maten’ een beetje te hebben laten opjutten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.