19-jarige inwoner Schagen door 30 mannen in elkaar geslagen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

SCHAGEN – Wat zaterdagavond begon als een leuke avond met vrienden op het dorpsfeest in Zwanenburg, eindigde als een nachtmerrie voor de 19-jarige Bean uit Schagen. Hij werd door zo’n 30 man in elkaar geslagen, omdat hij het opnam voor een vriendin.
“Een paar gasten scholden een vriendin van me uit en ik nam het voor haar op”, vertelt Bean tegen NH. “Dat mocht blijkbaar niet van ze en toen escaleerde het al snel.”
Roerloos
“Er kwam inene zo’n 30 man op me afgerend”, zo vertelt Bean. “Voor ik het wist lag ik op de grond en kreeg ik klappen.” Een ooggetuige ziet de jongen roerloos op de grond liggen. “De jongen ligt bewegingsloos op de grond en de politie houdt de groep op afstand. Wat een aanfluiting deze vertoning”, aldus de ooggetuige op Facebook.
Bean is ter plekke behandeld door aanwezige EHBO-hulpverleners en hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis. Zijn gezicht is bont en blauw en hij heeft veel pijn aan zijn ribben. “Ik moest ook bloed opgeven”, voegt hij hieraan toe. “Ik weet niet of dat wel zo goed is.”
Aangifte
De jongen gaat vanmiddag aangifte doen van de mishandeling bij de politie. Op de vraag of hij de jongens kent die dit hem hebben aangedaan antwoordt hij: “Ik heb namen gehoord, maar ik ken ze niet. Ik kom namelijk niet uit Zwanenburg.”
De politie laat aan NH weten dat het incident deels bij hun bekend is, maar nog in afwachting te zijn van de aangifte. 

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category