2°C | Amsterdam

20 jaar “Nazomeren in Niedorp” op 20 en 21 augustus 2016

NIEUWE NIEDORP – Van 10.00-17.00 uur kunnen bezoekers van dit evenement genieten van tuinen, kunst, muziek, fotografie en nog veel meer mooie dingen in de 9 kernen van de voormalige gemeente Niedorp (’t Veld, Zijdewind, Barsingerhorn, Kolhorn, Haringhuizen, Lutjewinkel en Moerbeek, Oude Niedorp, Nieuwe Niedorp, Winkel) nu opgenomen in de gemeente Hollands Kroon. 
We hebben geweldig veel aanmeldingen voor deelname aan “Nazomeren in Niedorp” op 20 en 21 augustus 2016. Op 101 locaties kunt u genieten van de gastvrijheid van de deelnemers en van de activiteiten. Het enige waar we geen invloed op kunnen uitoefenen is…het weer.
Het is handig om met de auto van de ene kern naar de andere kern te rijden (met evt. de fietsen op een fietsendrager). In Haringhuizen en Oude Niedorp is ook kermis, daar moet even rekening mee worden gehouden. Het fietspad naast de Hartweg wordt opnieuw geasfalteerd tijdens het Nazomeren en is grotendeels niet berijdbaar. Maar alle locaties zijn goed bereikbaar.
Op onze website (www.nazomereninniedorp.nl) kunt u de deelnemers zien en ook kijken naar een korte impressie over het “Nazomeren in Niedorp”. U kunt ons volgen op facebook nazomerenniedorp.
In de Nazomerkrant die u mag meenemen (wanneer u deze niet thuis heeft gekregen) bij de deelnemers aan het Nazomeren, kunt u ook zien wat er allemaal voor activiteiten zijn en waar deze zich bevinden. Zo kunt u een keuze maken, want alle activiteiten doen in deze 2 dagen is niet haalbaar. Dus kiezen moet!!! En vooral genieten van de keuzes die u maakt.
“Nazomeren” doet dit jaar ook mee in de reclame-carrousel van RTVNH/ AT5. 10 dagen voor het evenement komt er reclame op tv en radio en zijn er banners in zicht tijdens de tv-uitzendingen van RTVNH/AT5.
We wensen u veel plezier toe tijdens deze “Nazomerdagen”.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.