2°C | Amsterdam

20-jarige automobiliste onwel door GHB

REGIO – De politie in Den Helder heeft woensdagavond een 20-jarige vrouwelijke bestuurder uit haar auto moeten halen. Ze was amper aanspreekbaar. Politieagenten reden rond 21.40 uur op de rotonde Parallelweg – Middenweg en zagen hoe de auto van de vrouw van de rijbaan af raakte en op het fietspad doorreed, waarna zij daar tot stilstand kwam,meldt NH.
In de auto zagen de agenten dat de vrouw onwel was geworden en nauwelijks meer aanspreekbaar was. Naast haar lag een flesje met waarschijnlijk GHB. De vrouw is door de politie snel in een stabiele houding gelegd, waarna zij in het ziekenhuis is onderzocht.
Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen en het NFI zal haar bloed testen op de aanwezigheid van drugs

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.