2°C | Amsterdam

27 verenigingen uit Hollands Kroon gaan loten verkopen via de Grote Clubactie

HOLLANDS KROON – Zaterdag 18 september starten 27 verenigingen uit Hollands Kroon met de verkoop van loten voor hun club. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om ook verenigingen in Hollands Kroon een steuntje in de rug te geven. Door heel Nederland starten meer dan 300.000 leden van ruim 5.000 verenigingen met de verkoop van loten aan familie, vrienden en buren.

Extra inkomsten ook dit jaar meer dan welkom
Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik € 9,5 miljoen voor het verenigingsleven. Dit geld was een welkome aanvulling op de gemiste inkomsten. Directeur Frank Molkenboer: “Sommige clubs hebben als gevolg van de coronacrisis het ledenaantal, en daarmee ook de contributie-inkomsten, zien afnemen. De sponsorinkomsten lopen terug en veel clubs missen al ruim een jaar de inkomsten uit de kantine. Alle extra’s zijn juist dit jaar meer dan welkom. Daarnaast horen we van veel verenigingen ook dat de actie bijdraagt aan een saamhorigheidsgevoel, iets wat we het afgelopen 1,5 jaar door alle maatregelen ook hebben moeten missen.”

Persoonlijk én innovatief door gebruik van de QR-code
De kracht van de Grote Clubactie is het enthousiasme waarmee kinderen voor hun club langs de deur gaan. Maar ook de Grote Clubactie gaat mee met de tijd. Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.

Directeur Frank Molkenboer: “Door het enthousiasme van al die leden die vanaf 18 september weer de straat op gaan om loten te verkopen voor hun club én de kans die je als lotenkoper maakt op één van de ruim 330.000 prijzen, zouden we dit jaar wel eens de magische grens van 10 miljoen euro kunnen halen.”

Dit jaar doen in de gemeente Hollands Kroon de volgende clubs mee:

Hippolytushoef   Judo Vereniging Asahi-San, Handbalvereniging Tonegido, LR, PV, MV ‘De Wironruiters’, GV Wieringen, Voetbalvereniging Succes
Winkel   Handbal Vereniging Niedorp, Stichting Budo Yujo
Wieringerwaard   Gymnastiekvereniging Olympia
Wieringerwerf   DWOW, GYMNASTIEKVERENIGING ADVENDO, Atletiekvereniging Wieringermeer en omstreken, Korfbalvereniging VIDO (Vier Dorpen), Stichting Dancing Feet
Nieuwe Niedorp   VV Nieuwe Niedorp, Schagens Harmonie
Anna Paulowna   Handbalvereniging Kleine Sluis, A.V. DOKEV, Gymnastiekvereniging Dokev, Vrienden van De Zonne Hoeve
Breezand   ZAP handbal, Triathlon- en Zwemclub Oude Veer
Kreileroord   SV Kreileroord
Middenmeer   Voetbalvereniging Flevo
’t Veld   RK Voetbalverenig. t Veld–Zijdewind Vooruit
Slootdorp   Christelijke Voetbalvereniging Wieringer meer
Den Oever   Boel Skik 92, Gymnastiekvereniging D.O.S.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.