2°C | Amsterdam

32-jarige alcomobiliste uit Hollands Kroon veroorzaakt ongeval in Medemblik, dochtertje gewond naar het ziekenhuis

MEDEMBLIK – Vrijdagavond omstreeks 20.00 uur is er op het Keern in Medemblik een frontale botsing geweest tussen twee personenauto’s. De witte auto reed over de sluis en belandde net na de sluis op de andere weghelft voor tegemoetkomend verkeer waarna de auto op de tegemoetkomende Volkswagen Golf reed( de golf bestuurder wilde nog uitwijken echter lukte dit niet) .

De bestuurder van de Golf raakte bij het ongeval licht gewond en kon ter plaatse worden geholpen door de ambulance. Een meisje raakte door de airbags die uitklapten dusdanig gewond dat zij naar het ziekenhuis in Hoorn moest worden gebracht, het meisje zat op de voorstoel en niet zoals het moet in een apart zitje op de achterbank.

De bestuurster van de witte auto is door de politie aangehouden voor rijden onder invloed, een getuige die al langere tijd achter haar aan reed vertelde dat de vrouw al geruime tijd slingerend over de weg reed.

Een berger heeft beide auto’s die total loss zijn afgesleept, de weg was door het ongeval een tijdje afgesloten voor het verkeer.

Video: RV Fotografie

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.