2°C | Amsterdam

34 appartementen op plek voormalige Oude Beurs Middenmeer

MIDDENMEER – Op de plaats waar tot eind vorig jaar nog de Oude Beurs in Middenmeer stond komen 34 appartementen die over 2 jaar zullen worden opgeleverd. Opvallend is de gelijkenis van het nieuwe gebouw met de Oude Beurs. Ook de kapsalon viel ten prooi aan de slopershamer en werd er ook een deel van het belendende perceel waar een woonhuis op staat bij het appartementencomplex toegevoegd. Het woonhuis zal ook helemaal gaan worden opgeknapt.

Voorjaar 2022 zal de start van het appartementencomplex gaan beginnen en halverwege 2023 worden opgeleverd. Inwoners uit Middenmeer krijgen voorrang op andere belangstellenden bij de koop van een appartement. Speculanten zijn niet welkom, om deze groep te mijden is er in het koopcontract een verplichting tot wonen opgenomen.

Aanstaande woensdag 13 oktober is er voor de belangstellenden een buurtinformatiemiddag/avond in de Meerbaak in Middenmeer van 19 – 21 uur en op zaterdag 16 oktober van 10 tot 14 uur in de Meerbaak in Middenmeer

Foto: De Oude Beurs B.V.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.