2°C | Amsterdam

37-jarige inwoner Den Helder opgepakt na lange achtervolging

REGIO – Vrijdagavond heeft de politie een 33-jarige Colombiaan aangehouden op de Agniesestraat in Rotterdam. In zijn rugzak zat 7 kilo cocaïne. Na een achtervolging werd ook een 37-jarige man uit Den Helder gearresteerd op verdenking van handel in drugs.
Rond 19:30 zagen agenten in burger de man lopen op de Agniesestraat. Hij viel op door zijn gedrag. Niet veel later zagen de agenten hoe de man contact legde met een andere man en in diens auto stapte. Toen hij enkele minuten later weer uitstapte, en de auto wegreed, was zijn voorheen lege rugzak duidelijk gevuld. De agenten vermoedden dat het hier om een drugsdeal ging, en besloten de man te controleren. In de tas troffen ze 7 pakketten aan waarvan na onderzoek bleek dat het om kilo’s cocaïne ging.

Zeer hoge snelheden

Terwijl de Colombiaan werd ingerekend, werd de automobilist achtervolgd. Die reed op zeer hoge snelheid via de A13 de A4 op richting Amsterdam. Na een lange achtervolging, waarbij onderweg ook politiewagens uit Den Haag aansloten, kon de auto naar de afslag Brugrestaurant in Hoofddorp worden geleid. Daar werd de 37-jarige bestuurder uit Den Helder aangehouden. In de auto werd een paar duizend euro in contanten aangetroffen.
Beide mannen zijn maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zitten voorlopig nog vast.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.