39-jarige automobiliste Julianadorp doodsbang om op straat te gaan

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Julianadorp – Een 39-jarige automobiliste uit Julianadorp die vorig jaar door een fietser werd mishandeld na onenigheid in het verkeer, is nog steeds doodsbang. “Als ik de deur uit moet, sta ik te trillen van angst.”

Dat vertelt het slachtoffer anoniem in Bureau NH. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Op zondag 20 december reed het slachtoffer rond 18.00 uur op de kruising van de Willem Cornelisz Schoutenstraat met de Klaas Duitstraat in Den Helder, toen ze het aan de stok kreeg met twee fietsers, een man en een vrouw. De ruzie liep uit de hand en de automobiliste werd door de mannelijke fietser mishandeld.
Verwondingen
Ze hield een breuk in haar zitbeen over aan de mishandeling. “Het kan niet gegipst worden of op een andere manier behandeld worden. Het kan nog een half jaar duren voordat ik geen pijn meer heb”, vertelt ze in de uitzending.
Naast de verwondingen is de vrouw ook hevig geschrokken. “Ik durf haast niet meer alleen over straat. Als ik naar vrienden verderop ga, sta ik te trillen op mijn benen. Ik weet niet wat ik zou doen als ik die man weer tegen zou komen.”
Getuigen kunnen bellen met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.
Bekijk de hele uitzending van Bureau NH hier.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category