2°C | Amsterdam

4 juni 2016: Open dag bij Biesheuvel Knoflook!

SLOOTDORP – Biesheuvel teelt al decennia lang Hollandse verse knoflook in de kop van Noord-Holland. Echt verse sappige knoflook met een groene stengel, dus niet de 2 jaar oude muffe gedroogde bolletjes uit China. Bah.
Verse knoflook is ongelooflijk smaakvol, super fris, maar veroorzaakt bovendien ook geen slechte adem. En.. Knoflook is super gezond! Biesheuvel teelt en verwerkt zelf knoflook in Nederland. De knoflookbollen gaan vers de deur uit naar groentegroothandels en supermarkten. Ook wordt de knoflook met een schoonheidsfoutje na de oogst verwerkt tot ‘gehakte verse knoflook’, in een potje.
Zo heb je het jaar rond verse knoflook, zonder vieze handen!
Om de verse knoflook te promoten heeft Biesheuvel een recepten boek gemaakt met ruim 40 overheerlijke recepten met verse knoflook en allerlei boeiende knoflookweetjes, die vanaf 4 juni leverbaar is. Tijdens de open dag kost het boek €15,00 ipv €19,95.
Nieuwsgierig hoe de teelt en verwerking van knoflook in zijn werk gaat? Tijdens de open dag vertellen we je er graag alles over! We hebben een leuke informatieve route door het bedrijf gemaakt. Tijdens de route loop je langs de kraampjes met allerlei verse streekproducten; o.a. kaas van Kaasboerderij Koopman, groente shakes van Geke’s Own, vleespakketen van Heerlijke Koe en ‘Opperdoezer rondes’ van Hero Stam. Ook kun je iets te drinken en eten bestellen en is er een springkussen voor de kinderen.
We zouden het leuk vinden als je 4 juni een kijkje komt nemen op ons bedrijf.
4 juni 2016 • 10.00 – 17.00 uur • Biesheuvel Knoflook • Westerterpweg 35 – 1774 NL Slootdorp

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.