2°C | Amsterdam

4 ton te kort, Hollands Kroon doet de knip op slot.

HOLLANDS KROON – Op een begroting van een kleine 100 miljoen euro komt de gemeente Hollands Kroon een ruime 400.000 euro te kort om deze begroting sluitend te maken. En daar blijft het ook nog niet eens bij, ook de jaren daarna wordt de begroting met een rode potlood geschreven.
Het college komt met plannen waarin er een structuele verhoging van de belastingen wordt voorgesteld om zo meer inkomsten te genereren om de begroting sluitend te krijgen.  Zo stelt het college voor om bijvoorbeeld de OZB met 1% te verhogen wat een extra inkomen van € 232.00,- oplevert, maar ook de kosten voor leges en heffingen aan te passen.
De gemeenteraad zal op 25 oktober en op 1 november haar oordeel over de voorstellen van het college geven. Maar dat de broekriem weer een gaatje extra moet worden aangetrokken voor de inwoners van Hollands Kroon lijkt niet te voorkomen.
 

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.