2°C | Amsterdam

41e Miosrit Anna Paulowna

Anna Paulowna – Zondag 10 april 2016 organiseert MC. Mios voor de 41e  maal de welbekende MIOS Rit. Deze rit is ca 210 km lang en belooft een prachtige en kleurrijke rit te worden, die zal gaan langs het Noordhollnds Kanaal, langs dijken en door polders naar het zuid oosten van de provincie.
Het belooft een exclusieve en perfecte rit te worden, waarvan iedere geaarde motorrijder/ster van zal genieten, u komt toch weer op plaatsen en wegen die steeds weer nieuw zullen zijn. Een ieder is van harte uitgenodigd en welkom.  De inschrijving, start en finish vinden plaats in het clubhuis van MC. Mios aan het Zoutpad 1 in Anna Paulowna. De route naar het clubhuis is in en om Anna Paulowna met pijlen aan gegeven. 
Vanaf 8.30 uur is men van harte welkom en de verse koffie staat dan klaar. Voor de inschrijvende deelnemers wordt het eerste kopje koffie of thee gratis aangeboden. De inschrijving start om 9.00 uur en sluit om 11.30 uur en staat voor iedereen open. Dit jaar heeft MC. Mios een tombola en is uw inschrijfnummer uw lotnummer.                                                            
Inschrijfgeld is € 6,50 zonder herinnering, en € 11,50 met jaarhanger. Er zijn bekers beschikbaar voor de oudste de jongste en de verst weg komende deelnemer. De MIOS Rit is opgenomen in de KNMV en Loot toercompetitie.   Voor meer informatie kan men contact opnemen met de organisatie MIOS Rit: e-mail:  [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.