41e Miosrit Anna Paulowna

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Anna Paulowna – Zondag 10 april 2016 organiseert MC. Mios voor de 41e  maal de welbekende MIOS Rit. Deze rit is ca 210 km lang en belooft een prachtige en kleurrijke rit te worden, die zal gaan langs het Noordhollnds Kanaal, langs dijken en door polders naar het zuid oosten van de provincie.
Het belooft een exclusieve en perfecte rit te worden, waarvan iedere geaarde motorrijder/ster van zal genieten, u komt toch weer op plaatsen en wegen die steeds weer nieuw zullen zijn. Een ieder is van harte uitgenodigd en welkom.  De inschrijving, start en finish vinden plaats in het clubhuis van MC. Mios aan het Zoutpad 1 in Anna Paulowna. De route naar het clubhuis is in en om Anna Paulowna met pijlen aan gegeven. 
Vanaf 8.30 uur is men van harte welkom en de verse koffie staat dan klaar. Voor de inschrijvende deelnemers wordt het eerste kopje koffie of thee gratis aangeboden. De inschrijving start om 9.00 uur en sluit om 11.30 uur en staat voor iedereen open. Dit jaar heeft MC. Mios een tombola en is uw inschrijfnummer uw lotnummer.                                                            
Inschrijfgeld is € 6,50 zonder herinnering, en € 11,50 met jaarhanger. Er zijn bekers beschikbaar voor de oudste de jongste en de verst weg komende deelnemer. De MIOS Rit is opgenomen in de KNMV en Loot toercompetitie.   Voor meer informatie kan men contact opnemen met de organisatie MIOS Rit: e-mail:  info@mcmios.nl

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category