2°C | Amsterdam

5 nieuwe jongerenwerkers aan de slag in Hollands Kroon

Hollands Kroon – Vanaf 1 januari 2016 voert een vijftal jongerenwerkers van de nieuwe Stichting L!NK het jongerenwerk in Hollands kroon uit.
De ervaren jongerenwerkers voeren het werk op een moderne manier uit. Dit sluit aan bij de huidige tijdsgeest en past beter bij onze gemeente. Voor u als inwoner wordt het er ook makkelijker op. Het jongerenwerk is voortaan op één centraal telefoonnummer te bereiken. Ervaart u overlast of maakt u zich zorgen om een (groep) jongeren dan kunt u dit doorgeven aan de jongerenwerker. Zij ondernemen dan direct actie.

Jongerenwerk op verschillende gebieden

Het jongerenwerk wordt gedaan op de gebieden openbare orde & veiligheid en het ondersteunen van jeugd. Hiervoor werken ze samen met politie, kernbeheer en BOA en daarnaast doen ze coaching. Ook besteden zij aandacht aan thema’s als alcohol & drugs en de gevaren van social media.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.