2°C | Amsterdam

500 oud-clienten huishoudelijke hulp krijgen zo spoedig mogelijk weer hulp

HOLLANDS KROon – 500 cliënten in Hollands Kroon zijn in een belronde persoonlijk geïnformeerd dat zij weer in aanmerking komen voor lichte huishoudelijke hulp (HH1).

Dit is gebeurd na de uitspraak van de Centrale Raad van Beroep dat de lichte huishoudelijke hulp onder de Wmo valt. Met 150 cliënten kon telefonisch geen contact worden gelegd. Zij hebben inmiddels een brief met meer informatie gekregen.

Wijkteam

Cliënten die denken dat ze recht hebben op zorg, maar niet zijn gebeld en geen brief hebben gekregen, kunnen contact opnemen met het wijkteam via de website www.wijkteam-hollandskroon.nl of bellen naar het nummer 088- 3215000.

Axxicom

Axxicom is de nieuwe zorgaanbieder voor de lichte huishoudelijke hulp (HH1). Zij kunnen vanaf half juli deze hulp leveren. Voor meer informatie over hulp bij het huishouden, staan op de website van Hollands Kroon de meest gestelde vragen en antwoorden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.