2°C | Amsterdam

52 banen weg bij HMC, klap komt hard aan bij het personeel


REGIO – Vanwege tientallen miljoen verlies bij het moederbedrijf van o.a. het Noord-Hollands Dagblad, de Enkhuizer Courant, de Schager Courant en het Haarlems Dagblad heeft het management van TMG(Telegraaf Media Groep) besloten dat er definitief 52 mensen hun baan gaan verliezen en tevens worden de huidige kantoren gesloten en gaat er worden gezocht naar kleinere ruimtes.
Peter Schat, voorzitter van de redactieraad van HMC zegt: ,,Naast de ontslagen wordt er gezocht naar drie onderzoeksjournalisten die een nieuw onderzoeksteam zullen vormen en vier nieuwe titel-hoofdredacteuren. De titelhoofdredacteuren nemen de leiding van regionale titels zoals de Enkhuizer Courant, Schager Courant en het Haarlems Dagblad. Al deze kranten blijven overigens bestaan.”
Lees ook: Journalisten NHD woedend op eigen hoofdredacteur wegens ontslagen

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.