6 Oktober talentendag bij TopTurnen Opmeer

Hoogwoud – Het turn seizoen is weer van start en iedereen heeft de draad weer opgepakt met zijn of haar activiteiten. Misschien ben je er inmiddels ook achter gekomen dat je eigenlijk best wel wat meer uitdaging of diversiteit in je turntraining wilt.

Kom dan eens langs op één van onze talentdagen om te kijken of wij jou dat kunnen bieden. Toptrainster Monique Zwarthoed verwelkomt je op 6 oktober tussen 12:00 en 13:00 voor de eerste talentendag om vrijblijvend eens te komen kijken.

Tijdens deze dag kunnen meisjes in de leeftijd van 8 tot 10 jaar kijken of zij op de balk de pirouetten kunnen maken als Sanne Wevers, op de vloer de stralende Eythora Thorsdottir kunnen nadoen of misschien ben je wel goed in alle onderdelen en ben je een echte meerkampster als Céline van Gerner.

Meld je aan via monique@topturnenopmeer.nl en hopelijk tot zaterdag 6 oktober!

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs