2°C | Amsterdam

620 euro van Discovery run 2016 voor de voedselbank Kop van Noord

ANNA PAULOWNA – De dit jaar verreden Discovery run, een avontuurlijke autorit van Nederland naar de poolcirkel in auto’s die op zijn minst 20 jaar oud zijn, heeft voor de voedselbank in Anna Paulowna een fantastisch resultaat opgeleverd.
In totaal werd er voor de voedselbank die zes uitdeelpunten heeft in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen 1240 euro bijelkaar gereden. Afgelopen dinsdag was het zover dat het eerste deel van dit bedrag in de vorm van 2 pallets vol met boodschappen bij de voedselbank in Anna Paulowna werd afgeleverd en mede dankzij de Albert Heijn in Callantsoog werd er nog wat extra toegeschoven. De andere helft volgt op 17 september.
Voedselbank Kop van Noord.
In november 2005 begonnen enkele vrijwilligers met het verstrekken van de eerste 5 voedselpakketten per maand in en rond Anna Paulowna. Het voedsel werd bij elkaar gebracht door mensen uit de kerken. Nu geeft de voedselbank wekelijks 175 voedselpakketen uit, in 2 Gemeenten, te weten: Hollands Kroon (Anna Paulowna, Wieringen, Wieringermeer en Niedorp) en Schagen (Schagen, Zijpe en Harenkarspel).
Er zijn op dit moment 6 uitdeelpunten, t.w. in Anna Paulowna, Schagen, Wieringen, Wieringermeer, Warmenhuizen en Nieuwe Niedorp. Gemiddeld 68 vrijwilligers werken mee om het voedsel in te pakken, op te halen, weg te brengen en uit te delen.
Ook u bent van harte welkom om te helpen als vrijwilliger of als donateur of als u producten over heeft en deze wil aanbieden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.