2°C | Amsterdam

81-jarige inwoner Breezand slachtoffer pinpasdiefstal

Breezand – Op donderdagmiddag werd een 81-jarige man uit Breezand het slachtoffer van twee dieven die op wel heel brutale wijze een pinpas wegnamen. Omstreeks 16.00 uur zat de man in de woonkamer van zijn huis aan de Schorweg. Hij was bezit met een fietsapparaat toen een onbekende vrouw plotseling via de achterdeur het huis binnen kwam.
De vrouw gaf aan dat zij even de groeten over kwam brengen. De vrouw werd direct gevolgd door een man, die het slachtoffer van het fietsapparaat afhaalde, in een stoel zette en een verhandeling begon over hoe je het beste kon trainen. In de tussentijd liep de vrouw het huis door. Nadat de verdachten na enkele minuten weer vertrokken waren, bemerkte het slachtoffer dat zijn pinpas was verdwenen.
Van de daders ontbreek ieder spoor.

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.