2°C | Amsterdam

Aanrijding het Hoefje Nieuwe Niedorp, auto over de kop maar geen gewonden


NIEUWE NIEDORP – Bij een ongeval op de Het Hoefje in Nieuwe Niedorp zijn vanochtend twee auto’s met elkaar in botsing gekomen waarbij 1 van de voertuigen dusdanig hard aan de zijkant werd geraakt dat deze over de kop sloeg.
De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar na onderzoek door het ambulancepersoneel bleken de verwondingen dusdanig te zijn dat verdere behanding niet nodig bleek te zijn. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval, mogelijk is de laaghandende zon de oorzaak van het ongeval. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.