2°C | Amsterdam

vliegschool middenmeer

Adventure Flights Middenmeer krijgt 2 nieuwe lestoestellen

Middenmeer – Na 15 jaar naar tevredenheid gebruik te hebben gemaakt van het vliegtuig type Eurofox, waarin vele vliegers hun brevet hebben gehaald en met veel plezier de nodige vliegtrips hebben gemaakt, heeft Adventure Flights besloten deze te vervangen door moderne toestellen .
Samen met de mede-eigenaar van de PH-3R3, dhr Feikema, is de keuze gevallen op de Sirius TL 3000 van TL Ultralights
adventureflights-newsDeze Sirius, met een romp van carbon, en voorzien van een Rotax 912 krachtbron van maar liefst 100 PK, zal worden uitgerust met leren bekleding, navigatie- en strobe-lights, ballistische parachute(!) en een indrukwekkende “glass cockpit” met 2 GX3 touch schermen. De digitale schermen hebben de Garmin GTR 225A radio en GTX 328 transponder geïntegreerd. Uiteraard is de cockpit lay-out voorzien van de benodigde analoge backup instrumenten.
Met de 2 Siriussen beschikt de vliegschool over een serieuze vliegtuigen die met een kruissnelheid van ruim 100 KTS makkelijk mee kunnen komen met de general aviation.
Vloot presentatie 28 februari
Op 28 februari aanstaande zal de vliegschool de 2 nieuwe toestellen onthullen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.