2°C | Amsterdam

Afvalzorg wil zonneweide op de vuilstort Middenmeer flink vergroten

MIDDENMEER – Afvalzorg, 1 van de gebruikers van de vuilstort in de Wieringermeer bij Opperdoes, wil het huidige zonnepark dat boven op het oostelijke deel van de vuilstort bevindt verder uitbreiden. Het plan is om dit in zuidelijke richting te gaan doen. Hier ligt een talud waarop voorheen een populierensingel stond, deze is door Hollands Kroon weggehaald waardoor de weg vrij is gekomen om de zonneweide te vergroten.

Omdat dit deel van het gebied geen deel uitmaakt van het het bestemmingsplan moet Hollands Kroon hier een nieuw bestemmingsplan voor maken. Alle nieuwe zonnepanelen worden op het deel dat niet meer in gebruik is voor vuilstort geplaatst. Door hier zonnepanelen te plaatsen wordt dit braakliggend terrein opnieuw gebruikt.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.