2°C | Amsterdam

Al 72 statushouders hebben woning gekregen in Hollands Kroon, 32 zoeken nog een woning.

ANNA PAULOWNA – Het aantal te huisvesten statushouders voor de gemeente Hollands Kroon wordt verdeeld onder de woningcorporaties Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Beter Wonen en Woningbouwvereniging Anna Paulowna.
In de eerste helft van 2016 was het aan de corporaties gezamenlijk om 56 statushouders te huisvesten (minus de voorstand over 2015 van 17 personen). De taakstelling voor de tweede helft van 2016 bedroeg 65 personen.
Inmiddels hebben in de gemeente Hollands Kroon 72 statushouders een woning gekregen. Dit houdt in dat er in de laatste maanden van 2016 nog 32 statushouders gehuisvest moeten worden. Het gaat hierbij zowel om eenpersoonshuishoudens als om gezinnen.
Woningbouwvereniging Anna Paulowna heeft in 2016 zeven woningen ter beschikking gesteld voor de huisvesting van tien statushouders.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.