2°C | Amsterdam

Albert Heijn breidt bezorggebied Hollands Kroon uit

HOLLANDS KROON – Je kan bij Albert Heijn al twintig jaar je boodschappen bestellen. De supermarkt levert in vrijwel heel Nederland. Toch zijn er nog een paar plekken waar Albert Heijn niet komt, waaronder in de kop van Noord-Holland. Dat gaat nu veranderen. Vanaf maandag 21 juni kunnen inwoners boodschappen laten bezorgen via ah.nl of de Albert Heijn app. Bestellen kan vanaf donderdag 17 juni.

Klanten kunnen bestellen op ah.nl en in de Albert Heijn app. Daar kunnen ze kiezen uit ruim 21.000 producten, inclusief het assortiment van Etos en Gall & Gall. Op ah.nl en in de app doen klanten inspiratie op met duizenden lekkere en gezonde recepten. Met één druk op de knop kunnen ze de benodigde boodschappen toevoegen aan hun online boodschappenlijst.

In de volgende plaatsen in de Noordkop bezorgd Albert Heijn nu ook in de kop van Noord-Holland: Den Helder, Callantsoog, Julianadorp, Ursem, Wieringerwerf, Anna Paulowna, Winkel, Schagen,

Bezorgmoment
Albert Heijn bezorgt vervolgens op een moment dat het klanten uitkomt; de afgegeven bezorgtijd is bovendien op dertig minuten nauwkeurig. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gekozen bezorgmoment. Ook kunnen klanten kiezen voor een bezorgbundel, met een wekelijks persoonlijk bezorgmoment zonder bezorgkosten.

Bij online bezorgen zijn alle prijzen hetzelfde als in de winkel, inclusief de bonusaanbiedingen. Via de website en de app kunnen klanten ook gewoon meedoen aan de digitale spaaracties van Albert Heijn.

Foto: ALBERT HEIJN | Yasmin Hargreaves

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.