Alle vlaggen half stok vrijdag in Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Vrienden van de bij het zo verschrikkelijke ongeval afgelopen vrijdagnacht roepen op om vrijdag alle vlaggen in Anna Paulowna halfstok te hangen. Vrijdag is de uitvaart van 2 van de jongens, Seph en Roy en om hen de laatste eer te geven deze oproep.Wanneer Colin wordt begraven wordt wederom gevraagd de vlaggen halfstok te hangen.

De crematie van Seph zal plaatsvinden in het Yardenhuis van Schagen. De ouders vragen om een anekdote, een herinnering of een foto met Seph mee te nemen morgen tijdens de uitvaart. 

Roy wordt vrijdagmiddag begraven op de begraafplaats aan de Middenweg in Anna Paulowna. 

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs