2°C | Amsterdam

Altijd al willen biljarten? Komt goed uit want Lotus 81 zoekt nog leden.

Wieringerwerf – Biljartvereniging Lotus 81 uit Wieringerwerf heeft plaats voor nieuwe leden. Lotus 81 bestaat uit twee verenigingen, dinsdag- en donderdagavondclub. De biljartavonden vinden plaats in Tommy’s café-biljart aan het Ir. Smedingplein in Wieringerwerf.
De dinsdagavondclub is een groep met de meer serieuze biljarters, een gezonde dosis ambitie, maar waar ook de gezelligheid zeker niet vergeten wordt. Het moyenne loopt van 1,5 tot 7,5. De competitieavonden beginnen omstreeks 19.30 uur. Bij de donderdagavondclub gaat de gezelligheid boven het biljarten. Het moyenne loopt van 0,75 tot 2,5. Ook de leeftijdsopbouw is hier divers. Hier beginnen de competitieavonden om omstreeks 20.00 uur.
Bel voor meer informatie over dinsdagavond met Hans v.d. Laan, tel. 0227-602383 en voor meer informatie over donderdagavond met Winfried Hoogenboom, tel. 06-53459911. Belangstellenden zijn ook welkom op een van beide avonden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.