2°C | Amsterdam

Altijd al willen sloepzeilen maar niet weten waar je dit kan doen..

De Haukes – Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni wordt het Vereniging Sloepzeilen weer georganiseerd door de Marine Watersport Vereniging (MWV) in De Haukes. Theo Souren heeft elders in dit clubblad een uitgebreid artikel geschreven over het tot stand komen van deze mooie, gezellige, op en top teambuilding zeilwedstrijden. De WVA Dames Sloep, sinds jaar en dag onder leiding van schipper Cor Walrave, heeft menig maal de felbegeerde wisseltrofee, die prachtige aquarel, naar ons clubhuis weten te manoeuvreren.
Dit jaar zal de opzet voor deelname aan de wedstrijden sloepzeilen door WVA-leden iets anders van aard zijn dan voorheen. Te weten: indien bekwame schippers (voltallige) bemanningen inclusief bootsen kunnen organiseren staat het WVA bestuur garant voor de huur van de sloepen. Ook WVA leden die aan dit, voor hen tot nu toe onbekende, evenement willen deelnemen en minimaal Kielboot I op zak hebben zijn van harte welkom! Clubhuis De Aak zal die dagen open zijn. Koffie en thee kan naar behoefte worden genuttigd. De kantinecommissie zal tussen de middag voor een kleine warme hap zorgen. De zeilers nemen zelf een eigen lunchpakket mee.
Het is bekend dat de WVA jeugd zich gaat organiseren en gaat deelnemen! De WVA heren en dames kunnen dán eigenlijk niet achterblijven. Het zou anno 2016 fantastisch zijn als er drie of vier WVA-sloepen op het Amstelmeer de strijd aan gaan: een herensloep, een damessloep en ‘de belofte’ jeugdsloep(en).
Enthousiaste WVA schippers, bemanningsleden, beginners en bootsen, kunnen zich voor vrijdag 31 mei aanmelden bij Anja Nederpelt, penningmeester WVA [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.