Altijd al willen sloepzeilen maar niet weten waar je dit kan doen..

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Haukes – Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni wordt het Vereniging Sloepzeilen weer georganiseerd door de Marine Watersport Vereniging (MWV) in De Haukes. Theo Souren heeft elders in dit clubblad een uitgebreid artikel geschreven over het tot stand komen van deze mooie, gezellige, op en top teambuilding zeilwedstrijden. De WVA Dames Sloep, sinds jaar en dag onder leiding van schipper Cor Walrave, heeft menig maal de felbegeerde wisseltrofee, die prachtige aquarel, naar ons clubhuis weten te manoeuvreren.
Dit jaar zal de opzet voor deelname aan de wedstrijden sloepzeilen door WVA-leden iets anders van aard zijn dan voorheen. Te weten: indien bekwame schippers (voltallige) bemanningen inclusief bootsen kunnen organiseren staat het WVA bestuur garant voor de huur van de sloepen. Ook WVA leden die aan dit, voor hen tot nu toe onbekende, evenement willen deelnemen en minimaal Kielboot I op zak hebben zijn van harte welkom! Clubhuis De Aak zal die dagen open zijn. Koffie en thee kan naar behoefte worden genuttigd. De kantinecommissie zal tussen de middag voor een kleine warme hap zorgen. De zeilers nemen zelf een eigen lunchpakket mee.
Het is bekend dat de WVA jeugd zich gaat organiseren en gaat deelnemen! De WVA heren en dames kunnen dán eigenlijk niet achterblijven. Het zou anno 2016 fantastisch zijn als er drie of vier WVA-sloepen op het Amstelmeer de strijd aan gaan: een herensloep, een damessloep en ‘de belofte’ jeugdsloep(en).
Enthousiaste WVA schippers, bemanningsleden, beginners en bootsen, kunnen zich voor vrijdag 31 mei aanmelden bij Anja Nederpelt, penningmeester WVA [email protected].

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category