2°C | Amsterdam

Alzheimercafé Schagen: ‘Durven Vragen’

REGIO – Deze avond zal Peter de wit van Wonen plus Welzijn ingaan op het belang van een goed netwerk voor de mantelzorger. Een goed netwerk is voor de mantelzorger van groot belang, alleen zonder ondersteuning van anderen is en wordt het te zwaar. Vooral als er sprake is van van een onomkeerbaar proces bij dementie is het van belang dat anderen je ondersteunen bij uw werk en inzet als mantelzorger.
Dat netwerk kan je opbouwen door mensen in je omgeving te Durven Vragen! Zo kun je je zorgen delen en heb je niet het gevoel er alleen voor te staan en zullen ze u indien nodig graag bijstaan om die zorg te delen. Durf te Vragen…. Als u zelf mensen vraagt om u te helpen zult u verbaasd staan dat er mensen zijn die ook daadwerkelijk bereid zij om u te helpen.
U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur met koffie of thee. Om 19.00 u zal Peter de Wit van Wonen plus Welzijn ingaan op het thema van deze avond, Durf te vragen…. Wanneer alles is besproken en uitgelegd is er ruim gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.
De toegang is gratis, aanmelden niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum “de Bron” Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen.
Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evian, Omring, en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.