2°C | Amsterdam

Logo AMP verwachting

AMP verwachting

De AMP koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2022 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in AMP. Maar wat is het precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project achter de crypto om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in AMP.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is AMP?

AMP wil een klassiek probleem in crypto op lossen: hoe koop je een kopje koffie met je Bitcoin. Het protocol dat eigen coins als crypto gebruikt is een uniek project waar je meer over leest in dit artikel.

AMP is een decentraal token is het interne token van het Flexa-betalingsnetwerk dat als een onderpand en draait op het Ethereum netwerk. Het token is ontwikkeld om digitale betalingen direct uit te voeren. Dit gebeurt met smart contracts die voorwaardelijke rechten uitvoeren samen met de onderpand partities. Het open source protocol verbetert de snelheid en veiligheid van crypto transacties voor verschillende financiële toepassingen.

Gebruikers kunnen AMP-tokens inzetten om elke vorm van financiële uitwisseling te garanderen, zoals digitale betalingen, valutawissel en leningen. Als onderpand verzekert AMP de waarde van elke overdracht terwijl deze onbevestigd is. Dit betekent dat als de betaling te lang duurt of mislukt, AMP-onderpand kan worden geliquideerd om de kosten te dekken zodat de verkoper nog steeds wordt betaald.

AMP faciliteert onmiddellijke, verifieerbare garanties voor elke lopende of toekomstige waardeoverdracht, zodat alle acties die afhankelijk zijn van de overdracht zonder vertraging kunnen plaatsvinden. Door AMP als onderpand te gebruiken, profiteren individuen en entiteiten van de veiligheid en efficiëntie van onderpand dat transparant kan worden aangetoond op een onveranderlijk grootboek.

AMP is uniek onder cryptocurrencies omdat ze werken als hun eigen smart contracts. Beleggers kunnen AMP gebruiken als onderpand voor andere cryptocurrency-transacties, zoals de moedercryptocurrency, Ethereum. Twee innovaties springen daarbij uit: onderpandbeheerders en tokenpartities.

Onderpandbeheerders zijn een soort escrow-accounts die zijn gebouwd met verschillende regels en specificaties die kunnen worden aangepast aan verschillende gebruiksscenario’s. Iedereen kan een onderpandbeheerder maken met AMP als onderpand voor gebruik in toepassingen wanneer efficiënte waardeoverdrachten of escrow-services nuttig kunnen zijn.

Tokenpartities zijn vergelijkbaar met traditionele harde-schijfpartities, waarbij regio’s van een schijf afzonderlijk kunnen worden beheerd. Partities binnen het AMP contract stellen verschillende onderpandbeheerders in staat om regels af te dwingen op afzonderlijke, verschillende ruimtes die aan hetzelfde digitale adres zijn gekoppeld. Hierdoor kunnen gebruikers tokens “inzetten” zonder ze letterlijk over te zetten naar een smart contract.

Ontstaansgeschiedenis

Het AMP Protocol is ontwikkeld samen met ConsenSys en het Flexa netwerk.Samenwerking Flexa Consensys

In augustus 2020 heeft de testnet lancering plaatsgevonden. Het AMP-team kondigde de officiële lancering aan in de Flexa Capacity dApp op Rinkeby-testnet. En op 8 oktober 2020 kondigden ze de lancering aan van AMP mainnet aan.

Het team achter het AMP Protocol zijn allemaal gelinkt aan het Flexa netwerk. Tyler Spalding is mede oprichter die sinds 2011 al bezig is met het minen en coderen van crypto en auteur van ongeveer 50 technologische patenten. Een andere mede oprichter is Zachary Kilgore. Hij is front-end ontwikkelaar en engineering manager. Andere mede oprichters zijn Trevor Filter en Daniel C. McCabe.

AMP ecosysteem

AMP en Flexa

Flexa, een betalingsnetwerk, is de eerste use case van de functies van AMP als onderpandtoken. Het Flexa netwerk is de wereldwijde leider voor digitale betalingen. Flexa garandeert onder andere een snelle en fraude vrije afhandeling voor elke transactie. Ze staan garant voor elke transactie, inclusief crypto betalingen.

Het Flexa Capacity contract is een onderpandbeheerder die AMP gebruikt om de betalingen van meer dan 40.000 handelslocaties in de VS en Canada te onderpanden.

Gebruikers zetten AMP in, in ruil voor beloningen die worden gefinancierd door de verkoperskosten. Flexa gebruikt AMP om directe, fraudevrije betalingen aan verkopers mogelijk te maken via haar digitale betalingsnetwerk.

Apps die Flexa stake AMP integreren om ervoor te zorgen dat alle betalingen in realtime kunnen worden afgewikkeld, ongeacht de gebruikte activa of het gebruikte protocol. Iedereen kan AMP inzetten om een ​​evenredig deel van de transactiekosten te verdienen die op het netwerk worden gegenereerd.

De verwachtingen en ontwikkelingen van het AMP project

Er is momenteel geen roadmap voor AMP beschikbaar. Maar nieuwe DeFi-platforms en -protocollen zijn voortdurend in ontwikkeling op het gebied van wereldwijde financiën en velen voegen AMP toe aan hun producten.

Dit heeft het huidige en toekomstige gebruik van AMP verder gediversifieerd en de kwaliteit van het onderpand vergroot. AMP wordt steeds meer geadopteerd door DeFI-apps en -markten, wat bijdraagt ​​aan de liquiditeit en stabiliteit.

Dit zijn onder andere CoinGecko, Sushiswap, Yield Credit, Uniswap en Moonswap. Transacties met AMP-tokens zijn eenvoudig uit te voeren door gebruikers van MetaMask of TrustWallet.

AMP koers verwachting 2022 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het AMP nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen. 

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook AMP. Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

Moet ik AMP kopen?

AMP kopenWaar let je als belegger op wanneer je erover denkt om AMP te kopen? 

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. 

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de AMP koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

AMP kopen

AMP staat hoog in de ranglijsten, en is op elke crypto exchange te verhandelen. Het kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren. 

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit AMP voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook AMP

Conclusie

AMP is een open source op Ethereum-gebaseerd protocol dat onmiddellijke, verifieerbare garanties biedt voor elke overdracht. Het is mogelijk om transacties met AMP te beveiligen voor verschillende gebruikssituaties.

Het is ontwikkeld om gedecentraliseerde onderpanding van cryptocurrency-transacties mogelijk te maken. De AMP tokens die in onderpand zijn gegeven worden vrijgegeven wanneer consensus voor een bepaalde overdracht is bereikt. Het zorgt voor waarde terwijl de transactie onvolledig is.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.