2°C | Amsterdam

Appelstroop recept

Appelstroop recept

Houdt u van appelstroop?

Dit appelstroop recept is de perfecte manier om het hele jaar door van de smaak van appeltaart te genieten. Het is gemakkelijk te maken en smaakt heerlijk op pannenkoeken, wafels, havermout – of zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. Je zult indruk kunnen maken op je vrienden en familie met deze geweldige zelfgemaakte stroop. Ze zullen nooit weten dat het je maar een paar minuten kostte om te bereiden.

Dus ga je gang en probeer het eens – we beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Appelstroop ingrediënten

Alles wat je nodig hebt voor appelstroop zijn appels en water. Appels bevatten pectine, een natuurlijk verdikkingsmiddel, dus je hoeft geen andere verdikkingsmiddelen toe te voegen.

Je kunt de uitleg over dit recept stap voor stap in deze video volgen.

Appelstroop alternatieven

Er zijn een heleboel heerlijke alternatieven voor appelstroop! Je kunt bijvoorbeeld bosbessensiroop, braambessen siroop, frambozen siroop of kersen siroop proberen. Als je op zoek bent naar iets anders, kun je ook eens agave nectar, honing of ahornsiroop proberen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.