2°C | Amsterdam

Arrestatieteam haalt 33-jarige inwoner Wieringerwerf uit woning


WIERINGERWERF  – Op zaterdagavond werd een 33-jarige man aangehouden wegens vernieling en bedreiging van politiemensen. De aanhouding werd uitgevoerd door een arrestatieteam.
Omstreeks 17.40 uur kreeg de politiemelding van een burenruzie op de Hoeker in Wieringerwerf. Ter plaatse bleek bij een woning de ramen te zijn ingeslagen. De bewoner verklaarde dat zijn buurman bij hem binnen was gekomen en was begonnen met het vernielen van huisraad. De bewoner was naar buiten gevlucht. Kort daarop was de verdachte naar zijn eigen huis gelopen om weer met een mes naar buiten te komen. Het slachtoffer had toen de politie gewaarschuwd.
Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de verdachte weer zijn eigen huis binnen te zijn gegaan. Hij weigerde naar buiten te komen en bedreigde de politie dat hij hen zou prikken of neer zou schieten. De politie besloot geen risico te nemen en liet een arrestatieteam komen, die de verdachte aan kond houden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.
In de woning van de verdachte vond de politie een stuk buis (bedoeld als slagwapen), een mes en een alarmpistool. Deze wapens zijn in beslag genomen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.