Arthur Cremers nieuwe gemeentesecretaris Hollands Kroon

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Per 1 mei is Arthur Cremers de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van Hollands Kroon. Hij volgt Wim van Twuijver op die gemeentesecretaris van Alkmaar wordt. Arthur Cremers is vanaf de start van de gemeente Hollands Kroon in 2012 werkzaam als directeur ontwikkeling, strategie en projecten. 
Samen met Wim van Twuijver en Anja van der Horst, directeur bedrijfsvoering, heeft Cremers in de afgelopen jaren een vernieuwende organisatie neergezet.  
Arthur Cremers: “Ik ben opgegroeid op het Noord-Hollandse platteland en ben vanaf de eerste dag bij Hollands Kroon gegrepen door deze prachtige gemeente. De inwoners, bedrijven en instellingen in deze gemeente zijn echte aanpakkers en ondernemers, dat merk je aan alles wat er binnen de gemeente gebeurt. Ik vind het een eer dat ik nu vanuit de rol van gemeentesecretaris mag bijdragen om Hollands Kroon tot de meest ondernemende en slimste gemeente van Nederland te maken.” 
Burgemeester Jaap Nawijn is blij met Arthur Cremers als nieuwe gemeentesecretaris-directeur van de gemeente Hollands Kroon. “Met zijn aanstelling is gekozen voor de juiste mens op de juiste plaats. Hij is bekend met de organisatie, de werkwijze en de koers die door de gemeente is ingezet. Arthur zet deze koers met zijn kennis en bevlogenheid voort.” 

Loopbaan 

Na zijn studie bestuurskunde begon Arthur Cremers zijn carrière  als bestuursadviseur in de gemeente Amsterdam. Vervolgens was hij leidinggevende bij de Provincie Noord-Holland en de gemeente Wassenaar, voordat hij overstapte naar de fusiegemeente Hollands Kroon. 

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category