2°C | Amsterdam

Arthur Cremers nieuwe gemeentesecretaris Hollands Kroon

Hollands Kroon – Per 1 mei is Arthur Cremers de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van Hollands Kroon. Hij volgt Wim van Twuijver op die gemeentesecretaris van Alkmaar wordt. Arthur Cremers is vanaf de start van de gemeente Hollands Kroon in 2012 werkzaam als directeur ontwikkeling, strategie en projecten. 
Samen met Wim van Twuijver en Anja van der Horst, directeur bedrijfsvoering, heeft Cremers in de afgelopen jaren een vernieuwende organisatie neergezet.  
Arthur Cremers: “Ik ben opgegroeid op het Noord-Hollandse platteland en ben vanaf de eerste dag bij Hollands Kroon gegrepen door deze prachtige gemeente. De inwoners, bedrijven en instellingen in deze gemeente zijn echte aanpakkers en ondernemers, dat merk je aan alles wat er binnen de gemeente gebeurt. Ik vind het een eer dat ik nu vanuit de rol van gemeentesecretaris mag bijdragen om Hollands Kroon tot de meest ondernemende en slimste gemeente van Nederland te maken.” 
Burgemeester Jaap Nawijn is blij met Arthur Cremers als nieuwe gemeentesecretaris-directeur van de gemeente Hollands Kroon. “Met zijn aanstelling is gekozen voor de juiste mens op de juiste plaats. Hij is bekend met de organisatie, de werkwijze en de koers die door de gemeente is ingezet. Arthur zet deze koers met zijn kennis en bevlogenheid voort.” 

Loopbaan 

Na zijn studie bestuurskunde begon Arthur Cremers zijn carrière  als bestuursadviseur in de gemeente Amsterdam. Vervolgens was hij leidinggevende bij de Provincie Noord-Holland en de gemeente Wassenaar, voordat hij overstapte naar de fusiegemeente Hollands Kroon. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.