2°C | Amsterdam

Arweave AR verwachting

Arweave verwachting

De Arweave koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2022 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in deze crypto. Maar wat is het precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in Arweave.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is Arweave?

Gedecentraliseerde opslag is een actieve ruimte in blockchain en het lijdt weinig twijfel dat de wereld uiteindelijk naar deze opslagmethode zal overstappen. Het is de volgende logische stap na cloudopslag. En daar komt Arweave om de hoek.

Arweave is een gedecentraliseerde gemeenschap die gespecialiseerd is in eeuwige opslag van kennis. Het doel is om een ​​informatieopslagplatform te bouwen dat eenmalige kosten, eeuwige opslag, gratis studeren en fraudebestendig biedt.

Arweave wil de traditionele cloudopslagindustrie ontwrichten. Met een model waarin gebruikers een eenmalige vergoeding betalen waarna ze vervolgens hun gegevens voor altijd opslaan. Dit creëert een geheel nieuwe markt die waarschijnlijk miljarden waard zou zijn. Arweave bereikt dit door het gebruik van crypto-economische speltheorie om miners zodanig te stimuleren dat ze de duurzaamheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de opgeslagen gegevens kunnen garanderen.

Arweave is een van de meest populaire opslagstrategieën voor NFT/Web3-taken. Als een gedecentraliseerde opslaggemeenschap die grotendeels gebaseerd is op Blockweave-knowhow, gebruikt het revolutionaire Proof of Entry-consensusmechanisme om de hoeveelheid kennis te reguleren die door nodes wordt opgeslagen, waardoor een evenwichtige kennisdistributie wordt gegarandeerd.

Arweave heeft de informatieconstructie van conventionele blockchains aangepast. Niet elke node moet alle blokken verkopen, maar elke keer dat een gloednieuw blok wordt erkend, moet het een eerder willekeurig blok bevestigen. Dit mechanisme heet Blockweave. Gemixt met het Blockshadow-mechanisme waarmee nodes een hele blockchain kunnen reconstrueren in overeenstemming met de blockshadow en hun eigen transactie-informatie, is Arweave klaar om de consensus te versnellen en TPS te leveren.

Het token van Arweave heet AR. Deze tokens worden met name door gebruikers ingezet om opslagbedrijven en winkelkennis te kopen, terwijl opslagleveranciers inkomsten ontvangen door blokbeloningen te verwerven en opslagbedrijven aan te bieden.

Op dit moment vertegenwoordigen de tokens die worden verkregen door opslagbedrijven aan te bieden nog geen klein deel van de inkomsten van opslagleveranciers.

Arweave heeft een gloednieuw consensusmechanisme gecreëerd, Proof of Entry (POA), waarbij opslagleveranciers historische blokken moeten bevestigen voordat ze beloningen krijgen. De extra blokken die een opslagprovider heeft opgeslagen, des te meer is het waarschijnlijk dat de opslagprovider blokbeloningen verwerft.

Arweave AR koersverwachting

De verwachtingen en ontwikkelingen van het Arweave project

Op dit moment bevindt de ecologie zich nog in de vroege ontwikkelingsfase. De oprichter van Arweave is senior blockchain-ingenieurs. Dr. Sam Williams, CEO van Arweave en een decentralisatiefanaat met een schat aan expertise in het ontwerpen en implementeren van gedistribueerde systemen. Arweave heeft geld ingezameld bij bekende handelaren, samen met hoge financierings- en financieringsinstellingen gelijk aan a16z, Multicoin Capital, Union Sq. Ventures en Coinbase Ventures.

Het Arweave-team, Sam Williams, Jesper Noehr en Sebastian Campos Groth blijft voornamelijk achter de schermen en promoot zichzelf niet actief vanwege het community-based karakter van het project.

  • De CEO en medeoprichter, en ook het gezicht van Arweave, is Sam Williams, een serie-ondernemer en heeft een doctoraat in computerwetenschappen van de Universiteit van Kent. Naast zijn talrijke startups is hij een uitgesproken voorstander van decentralisatie. Hij heeft ook een diepe ervaring in software en softwareontwerp, omdat hij op jonge leeftijd is begonnen met coderen.
  • De CTO van Arweave is Jesper Noehr, een man met meer dan 2 decennia ervaring in de technologiesector. Voordat hij bij Arweave aan boord kwam, was hij ook de oprichter en CEO van Bitbucket, een Git-codebeheertool die later werd overgenomen door Atlassian. Hij was ook de oprichter van Upvest.co, een API die een volledig geïntegreerde suite van beleggingsproducten samenbrengt.
  • De COO van Arweave, Sebastian Campos Groth, heeft een achtergrond in durfkapitaal, bedrijfsontwikkeling en projectmanagement. Voordat hij bij Arweave kwam, startte hij de eerste Techstars Metro Accelerator voordat hij het Techstars Berlin-programma leidde.

Het netwerk groeit en verwerkte in maart 2021 meer dan 1 miljoen transacties. Het wordt zwaar overgenomen door nieuwe NFT-projecten, door DeFi-projecten zoals yearn. finance, Uniswap v2 en SushiSwap, en door blockchains die enorme hoeveelheden grootboekgegevens moeten opslaan.

Arweave kan erg goed communiceren via zijn Medium-blog en goed verbonden is met zijn gemeenschap. Ze hebben een solide whitepaper, hoewel het een beetje verouderd is en een update zou kunnen gebruiken.

Arweave koers verwachting 2022 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Arweave nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen. 

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook Arweave. Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

Moet ik AR kopen?

Waar let je als belegger op wanneer je erover denkt om AR te kopen? 

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. 

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de Arweave koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

AR kopen

AR token kopenHet kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren. 

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit AR voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook AR.

Conclusie

Arweave richt zich op permanente bestandsopslag, een gebied dat zelfs de legacy cloud computing-bedrijven niet kunnen bieden. Dus in plaats van te concurreren met de legacy-providers op basis van kosten en prestaties, probeert Arweave een service te creëren die voorheen niet beschikbaar of zelfs mogelijk was door het gebruik van crypto-economische prikkels zonder toestemming. `Het nieuwe model dat door Arweave wordt geïntroduceerd, is er een dat de legacy cloud computing-services niet eens hebben kunnen bieden: permanente opslag.

Arweave is interessant omdat het is gemaakt om een ​​geheel nieuwe marktsector te bedienen, en omdat dit op unieke wijze mogelijk wordt gemaakt door zijn fundamenten op blockchain-technologie en slimme contracten. Arweave speelt niet alleen in op de markt voor permanente opslag, maar kan ook inspelen op de behoeften van de huidige markt voor gegevensopslag.

Al met al lijkt Arweave de goede kant op te gaan.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.