2°C | Amsterdam

Automobiliste in kritieke toestand na ongeval A7 Wieringerwerf


WIERINGERWERF – Bij een ernstig ongeval op de A7 ter hoogte van het Van der Valk restaurant is aan het eind van de middag een automobiliste levensgevaarlijk gewond geraakt, de vrouw is met haar auto door een bewijzeringsbord gereden, daarna in een greppel gekomen en is daar met een zwaar beschadigde auto tot stilstand gekomen.
Een vrachtwagenchauffeur vertelde aan onze verslaggever dat hij het ongeval heeft zien gebeuren en direct met anderen naar de auto is toegerend en heeft geprobeerd hulp te verlenen. ,,Ze lag er heel raar bij en ik vermoedde toen al zij waarschijnlijk niet meer in leven zou zijn,” vertelde de vrachtwagenchauffeur.
De massaal opgeroepen hulpdiensten hebben de vrouw uit de auto gehaald en zijn direct begonnen met reanimeren, de trauma-arts die door de traumahelicopter werd gebracht is na ongeveer 10 minuten alweer vertrokken. De vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis toegebracht.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, de auto is door een bergingsbedrijf weggehaald.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.