2°C | Amsterdam

Baggerdag 2016, een dag om niet te vergeten

BARSINGERHORN – Zondag 19 juni vond alweer de twaalfde editie van Baggerdag plaats. En ook dit jaar was het weer een groot succes. Met een nieuw record aan aanmelding spetterde de bagger nog hoger op dan de voorgaande jaren. Een dag om niet te vergeten.
Afgelopen zondag stond in het teken van bagger en water. Terwijl het Baggerdag terrein er ’s ochtends nog vredig bij lag, stroomde deze tegen het middaguur vol met maar liefst 204 enthousiaste kinderen. Het beloofde wederom een fantastische dag te worden. Dit was natuurlijk ook te danken aan de zon, die heeft de hele dag flink van zich laten zien.
Naast de vaste spellen zoals baggervoetbal, de stormbaan en spijkerbroek hangen, maakten dit jaar ook enkele nieuwe spellen hun opkomst. Hierbij kan je denken aan slootjespringen en boter-kaas-en-eieren. Dit laatste uiteraard met een leuke bagger-twi st. Net zoals elk jaar bleek ook nu weer het baggervoetbal de onmiskenbare favoriet te zijn. Mede door dit spel kijkt de meeste jeugd nu al weer uit naar Baggerdag 2017.
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer twee grote winnaars. Zo heeft Modderpoel de meeste spellen gewonnen in de oudste leeftijdscategorie en heeft Daan’s Dreamteam de eerste prijs in de wacht gesleept in de jongste leeftijdscategorie. Aan het eind van de middag ging iedereen uitgeput en voldaan naar huis, dit terwijl er bij thuiskomst nog een nieuwe uitdaging op hen wachtte: al het bagger weer wegschrobben. Al met al is Baggerdag 2016 zeker een geslaagde dag geweest.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.