Baggerdag 2016, een dag om niet te vergeten

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

BARSINGERHORN – Zondag 19 juni vond alweer de twaalfde editie van Baggerdag plaats. En ook dit jaar was het weer een groot succes. Met een nieuw record aan aanmelding spetterde de bagger nog hoger op dan de voorgaande jaren. Een dag om niet te vergeten.
Afgelopen zondag stond in het teken van bagger en water. Terwijl het Baggerdag terrein er ’s ochtends nog vredig bij lag, stroomde deze tegen het middaguur vol met maar liefst 204 enthousiaste kinderen. Het beloofde wederom een fantastische dag te worden. Dit was natuurlijk ook te danken aan de zon, die heeft de hele dag flink van zich laten zien.
Naast de vaste spellen zoals baggervoetbal, de stormbaan en spijkerbroek hangen, maakten dit jaar ook enkele nieuwe spellen hun opkomst. Hierbij kan je denken aan slootjespringen en boter-kaas-en-eieren. Dit laatste uiteraard met een leuke bagger-twi st. Net zoals elk jaar bleek ook nu weer het baggervoetbal de onmiskenbare favoriet te zijn. Mede door dit spel kijkt de meeste jeugd nu al weer uit naar Baggerdag 2017.
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer twee grote winnaars. Zo heeft Modderpoel de meeste spellen gewonnen in de oudste leeftijdscategorie en heeft Daan’s Dreamteam de eerste prijs in de wacht gesleept in de jongste leeftijdscategorie. Aan het eind van de middag ging iedereen uitgeput en voldaan naar huis, dit terwijl er bij thuiskomst nog een nieuwe uitdaging op hen wachtte: al het bagger weer wegschrobben. Al met al is Baggerdag 2016 zeker een geslaagde dag geweest.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category