2°C | Amsterdam

Balkenbrij

Balkenbrij recept

Heb je wel eens van balkenbrij gehoord?

Balkenbrij is een traditioneel Nederlands gerecht dat bestaat uit vlees en groenten. Meestal wordt het met varkensvlees gemaakt, maar het kan ook met rund- of kalfsvlees. Het vlees wordt in stukken gesneden en in reuzel gaar gekookt. Dan wordt het vlees gemengd met bloem om een dikke jus saus te maken. Groenten zoals wortelen, uien, selderij, prei en aardappelen worden aan het mengsel toegevoegd, samen met specerijen zoals zout, peper en nootmuskaat.

Als alles is samengevoegd wordt het geserveerd op sneetjes brood of toast voor ontbijt of diner!

Wil je dit heerlijke gerecht ook eens proberen? We hebben ons favoriete recept hieronder opgenomen, zodat u het zelf thuis kunt proberen! U zult er geen spijt van krijgen deze smakelijke maaltijd uit te proberen! Laat ons weten hoe je eerste keer koken gaat door het verlaten van ons terugkoppeling in de commentaren sectie hieronder! Smakelijk eten!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.