2°C | Amsterdam

Team Gouwenberg doet mee aan de Baltic Sea Rally ten behoeve van Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon. (Foto: aangeleverd)

Baltic Sea Rally in teken van Dierenopvang Schagen – Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Een team van Gouwenberg Containers uit Schagen vertrekt donderdag 7 juni voor een avontuurlijke reis van 8500 kilometer. Tijdens de Baltic Sea Rally gaan zij elf landen rondom de Baltische Zee doorkruisen, zonder gebruik te maken van snelwegen én navigatie. Het komt dus aan op ouderwets navigeren met een kaart en behulp van de lokale bevolking.

Aan deze rally hangt een sponsordoel en het team uit de Magnusveste heeft gekozen om de Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon te steunen. Dit omdat zij vinden dat deze stichting ongelofelijk veel goed werk verricht om verwaarloosde, gewonde en oude dieren te helpen. Het volledige sponsorgeld wat wordt opgehaald gaat naar de Dierenopvang. De rally zelf wordt gefinancierd door Team Gouwenberg.

Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon is een zelfstandige stichting die jaarlijks honderden dieren opvangt en vervoerd met de dierenambulance. Zij geven de dieren opvang, medische zorg en een nieuw warm thuis. Daar is veel geld voor nodig en het team uit Schagen hoopt hiermee een steentje te kunnen bijdragen.

Meer informatie is te vinden op: www.balticrally.nl . Een sponsorbijdrage kan worden gestort op NL04ABNA 0569 4633 35 onder vermelding van Baltic Sea Rally.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.