Basic Attention Token verwachting

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Basic Attention Token koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2022 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in deze crypto. Maar wat is het precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project achter Basic Attention om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in deze crypto.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token een nieuw ecosysteem voor makers, adverteerders en eindgebruikers. Met behulp van Blockchain-technologie heeft BAT een nieuwe deal gelanceerd in de reclamewereld dat aandachtseconomie wordt genoemd. Het doel is om tussenpersonen volledig uit het systeem te weren. Het kan de uitgever uiteindelijk meer vrijheid geven om de inkomsten te beheren.

Basic Attention Token (BAT) is een op blockchain gebaseerd platform dat de totale tijd bijhoudt die Brave-browsergebruikers op verschillende websites doorbrengen. Het drijft de gedecentraliseerde advertentie-uitwisseling aan en verbindt adverteerders, uitgevers en gebruikers om elkaar te ontmoeten op een efficiënte marktplaats. Dit vindt plaats doormiddel van slimme contracten op basis van Ethereum blockchain-technologie. Deze contracten zijn zeer veilig met behulp van cryptografie en kunnen de prestaties verifiëren.

Oprichter Brandan Eich merkte de oneerlijke kosten op in maandelijkse rekeningen die naar advertenties, opdringerige cookies en bot-tracking gaan. De Brave-webbrowser minimaliseert het bandbreedteverbruik adequaat. Het bereikt dit door onbeduidende advertenties te beperken en alleen noodzakelijke, gebruikersgerichte gegevens op de apparaten van de gebruikers weer te geven.

Het BAT-token speelt een cruciale rol op de markt. De Basic Attention Token, BAT, is het native ERC20-token van Brave Browser dat bovenop de Ethereum-blockchain is gebouwd. Het token kan op twee manieren worden gebruikt: als een utility-token in de native browser en voor het doen van transacties door te handelen met een andere cryptomunt via online openbare beurzen.

Oprichting en Team

Het Basic Attention Token project is gestart door Brendan Eich, de medeoprichter van Mozilla en Firefox, met als doel om een ​​betere browser en advertentiemodel te bieden als het gaat om privacy, veiligheid en algemene eerlijkheid. Het project is opgebouwd rond een gebruikersgerichte internetbrowser.

Brian Brody, die ook de mede-oprichter van BAT is heeft een belangrijke rol vervuld in technologiebedrijven zoals Evernote, Khan Academy en Mozilla Firefox.

Yan Zhu, de Chief Information Security Officer bij Brave, is verantwoordelijk voor het omgaan met privacy en beveiliging.

De Initial Coin Offering (ICO) voor BAT vond plaats op 31 mei 2017.

Basic Attention Token founders

Hoe werkt Basic Attention Token?

Het systeem van Basic Attention Token werkt als volgt: gebruikers bepalen of en welke advertenties ze willen zien, waarbij hun aandacht aan het einde van elke maand wordt beloond in tokens. Ze kunnen deze BAT-tokens vervolgens opslaan of verhandelen, of hun favoriete uitgevers en makers van inhoud een fooi geven. Ondertussen krijgen adverteerders nog steeds de gegevens die ze nodig hebben, maar zonder ooit de privacy van gebruikers te schenden.

De Brave-browser is een webbrowser die zorgt voor een hoge beveiliging en privacy. Het blokkeert online trackers, opdringerige cookies en malware terwijl het gebruikersvoorkeuren volgt met behulp van blockchain-technologie.

Gebruikersaandacht wordt gecreëerd wanneer gebruikers meer tijd besteden aan interactie met digitale media-inhoud. Dit wordt verkregen uit opgeslagen gegevens op het apparaat van de gebruiker en is op afstand toegankelijk zonder medeweten van de gebruiker.

Vervolgens wordt het gebruikt om adviseurs te helpen tegen frauduleuze aanvallen. De browser gebruikt ook geavanceerde machine learning-algoritmen om gebruikersvoorkeuren te leren en te voorspellen.

De Brave-browser concentreert op het actief houden van gebruikers op een tabblad in de echte wereld. Er is een database waarin wordt opgeslagen welke advertenties meer gebruikers hebben aangetrokken en behouden dan andere. De Almetric “Attention Score”-calculator in de browser evalueert of een advertentiepagina minstens 25 seconden wordt bekeken en de totale tijd op de pagina samenvat. De andere gegevens worden verzonden naar een segment genaamd Brave ledger system, dat analyseert en ervoor zorgt dat zowel de uitgever als de gebruiker worden beloond, volgens de geëvalueerde score.

Op deze manier kan het BAT-protocol de voorkeuren van consumenten analyseren en de uitgevers en lezers nauwkeurig stimuleren. Het platform maximaliseert het gebruik van complexe AI-algoritmen om de aandacht van gebruikers te analyseren en belangrijke advertenties te verspreiden.

De Brave Micropayments Ledger wordt gebruikt voor microbetalingen met BAT-tokens. Het onderliggende concept is dat de adverteerder een betaling in de vorm van BAT-tokens samen met advertenties naar de gebruiker stuurt. Terwijl de gebruiker de advertentie bekijkt, wordt de stroom tokenbetalingen ontgrendeld. De gebruiker verdient een deel van de tokens en de rest wordt doorgegeven aan Brave en de uitgever. Basic Attention Token maakt in eerste instantie alleen deel uit van Brave-browsers en -servers, samen met geverifieerde uitgevers.

De anonieme detectietechnologie van actieve aandacht van de gebruiker meet alleen actieve vensters en tabbladen en geeft nauwkeurig informatie door. BAT kan ook worden gebruikt voor premiumdiensten die door het systeem worden geleverd.

Brave Browser

De verwachtingen en ontwikkelingen van het Basic Attention Token project

De roadmap van Basic Attention Token is al enige tijd niet meer geupdate. Dat wil niet zeggen dat het team niet continue aan nieuwe ontwikkelingen werkt.

In november vorig jaar werd bekend dat de Brave browser wordt geïntegreerd met Solana en de dApps op he platform.

Basic Attention Token koers verwachting 2022 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Basic Attention Token nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen.

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook Basic Attention. Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken.

Moet ik BAT kopen?

Waar let je als belegger op wanneer je erover denkt om een crypto te kopen? 

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. BAT staat in de top coins van coinmarket, wat wel laat zien dat dit een positieve belegging kan zijn.

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de Basic Attention koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

Moet ik BAT kopen?

BAT kopen

Het kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren.

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit de crypto voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook BAT.

Conclusie

Het BAT-systeem is zo gebouwd dat de uitgever wordt betaald in verhouding tot de aandacht die de gebruiker op zijn advertentie krijgt. Transactie uit f Basic Attention Token vindt plaats via het Brave Ledger-systeem. De introductie van het BAT-protocol vervangt al die

centralisatie van advertentienetwerken door een gedecentraliseerd ecosysteem. Dit biedt de adverteerders en makers van inhoud de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met behulp van Brave’s aandachtsmeetsysteem.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category