2°C | Amsterdam

Basisschool de Snip Nieuwe Niedorp kan klimspeeltoestel bestellen

Nieuwe Niedorp – De veiling die basisschool de Snip in Nieuwe Niedorp vrijdagavond heeft georganiseerd is een groot succes geworden, de school wilde met behulp van de veiling geld binnenhalen om een klimspeeltoestel voor op het schoolplein te kunnen bekostigen.
En geboden werd er op de 200 kavels die waren ingebracht. Oud-directeur Bart Jansma liet zien dat het vak van veilingmeester wel aan hem besteed is, met veel elan bracht hij de kavels aan de man. De veiling werd geopend door niemand minder dan Boer Tom Groot en bracht zelf ook nog een paar kavels tulpen mee.
Ook de bezichtiging van het sterk opgeknapte schoolgebouw trok vooraf al veel plubiek. Wanneer het nieuwe klimspeeltoestel op het schoolplein wordt geplaatst kon nog geen mededeling over worden gedaan.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.