2°C | Amsterdam

Beachboarding-toernooi, voetballen op het Lutjestrand!

WESTERLAND – Op woensdagmiddag 6 juli van 14.30 – 16.00 uur organiseert Sportservice Schagen voor kinderen uit groep 6 t/m 8 een beachboarding-voetbaltoernooi op het strandje op het zandstrand bij het Lutjestrand in Westerland.
De kans om je voetbalkwaliteiten te laten zien op het strand! Teams van 4 tegen 4 zullen in het mulle zand sportief gaan strijden in de boarding om de winst die middag. Wil je meedoen, maak dan een team van 4 spelers en/of speelsters en geef je op! De deelnemers moeten wel uit groep 6-7 of 8 komen en bij voorkeur een volwassen begeleider meenemen.
Daarnaast kun je in de wachtmomenten nog 1 tegen 1 spelen tegen een vriendje of vriendinnetje in de pannaboarding!
Aanmelden kan tot en met maandag 4 juli, stuur hiervoor een mailtje met de teamnaam, namen van de spelers, de gemiddelde leeftijd en de naam van de begeleider met een mailadres en telefoonnummer naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen via bovenstaand mailadres of een telefoontje naar Sportservice Schagen 0224-214774

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.