2°C | Amsterdam

Beachboarding-toernooi, voetballen op het Lutjestrand!

WESTERLAND – Op woensdagmiddag 6 juli van 14.30 – 16.00 uur organiseert Sportservice Schagen voor kinderen uit groep 6 t/m 8 een beachboarding-voetbaltoernooi op het strandje op het zandstrand bij het Lutjestrand in Westerland.
De kans om je voetbalkwaliteiten te laten zien op het strand! Teams van 4 tegen 4 zullen in het mulle zand sportief gaan strijden in de boarding om de winst die middag. Wil je meedoen, maak dan een team van 4 spelers en/of speelsters en geef je op! De deelnemers moeten wel uit groep 6-7 of 8 komen en bij voorkeur een volwassen begeleider meenemen.
Daarnaast kun je in de wachtmomenten nog 1 tegen 1 spelen tegen een vriendje of vriendinnetje in de pannaboarding!
Aanmelden kan tot en met maandag 4 juli, stuur hiervoor een mailtje met de teamnaam, namen van de spelers, de gemiddelde leeftijd en de naam van de begeleider met een mailadres en telefoonnummer naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen via bovenstaand mailadres of een telefoontje naar Sportservice Schagen 0224-214774

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.