2°C | Amsterdam

Beeld in Tuin Anna Paulowna en Van Ewijcksluis

ANNA PAULOWNA – Stichting Kunst en Cultuur (SKC) Anna Paulowna houdt zaterdag 11 en zondag 12 juni de negende editie van de beeldenroute Beeld in Tuin. Dit jaar heeft de SKC in het kader van de herdenking van de Watersnoodramp van 1916, gekozen voor een route langs de Veerweg, Zwinweg en Kruisweg in Anna Paulowna en door Van Ewijcksluis.
De twintig deelnemende tuinen zijn zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur geopend en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De deelname aan Beeld in Tuin is gratis en de route is per auto, fiets of lopend te volgen. In het kader van de herdenking van de Watersnoodramp van 1916 in Anna Paulowna, staan bij een aantal van de toen getroffen boerderijen grote frames met indrukwekkende foto’s van de overstroming gemaakt door fotograaf Piet Jonker. Duo Leeghwater geeft zondag 12 juni om 14.00 en 15.30 uur een optreden in gemaal J.C. de Leeuw aan Van Ewijckvaart 9 in Van Ewijcksluis.
Kijk voor meer informatie over Beeld in Tuin op www.bit-ap.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.