Belangrijke veiligheidswaarschuwing Hotpoint-Ariston en Indesit wasdrogers

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Dit is een belangrijke veiligheidsmededeling voor alle consumenten die een wasdroger van het merk Hotpoint-Ariston of Indesit hebben gekocht na april 2004. Verschillende modellen wasdrogers die zijn gemaakt tussen april 2004 en september 2015, is een mogelijk probleem met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit vastgesteld.
In bepaalde modellen is het mogelijk dat overtollig pluis in contact komt met het verwarmingselement, waardoor brandgevaar ontstaat. Wij willen nu zoveel mogelijk mensen bereiken en starten een serviceplan op om de desbetreffende producten aan te passen en te laten voldoen aan hogere veiligheidsen kwaliteitsnormen. Wij laten gratis een monteur langskomen bij consumenten met een getroffen product om de nodige aanpassingen uit te voeren. Dit duurt ongeveer een uur. Wij verontschuldigen ons voor eventueel ongemak dat deze reparatie kan veroorzaken.
Tot het zover is, kunt u uw wasdroger blijven gebruiken, mits u de machine niet onbewaakt laat draaien. Blijf dus binnen tijdens het gebruik van de wasdroger en laat de machine niet draaien terwijl u slaapt. Wij willen de consument er ook aan herinneren het pluizenfilter goed schoon te maken en te zorgen voor voldoende ventilatie, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.
Zo komt u te weten of uw wasdroger dit probleem heeft en registreert u uw product voor de gratis aanpassing bij u thuis: • Ga naar deze website: www.indesithotpointsafety.com • of bel ons gratis telefoonnummer: 0800 333 4222. Zorg ervoor dat u het model en serienummer bij de hand hebt. U vindt deze gegevens op het etiket achter op het deurtje van de wasdroger of in de uitsparing waar het deurtje in valt.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category