2°C | Amsterdam

Bermen en sloten niet meer van elkaar te onderscheiden naast fietspad aan de Rijderstraat in ’t Veld.


‘T VELD – Iedereen klaagt erover, en zeker ook in de gemeente Hollands Kroon. Het openbaargroen levert inmiddels zowaar een bedreiging op voor de inwoners van deze uitgestrekte gemeente.  Althans zeker voor de kinderen van gezinnen die van binnenwegen en fietspaden gebruik dienen te maken.
De veiligheid van deze jeugdige inwonertjes komt in gevaar iets waar men zich nadrukkelijk zorgen overmaakt. Wanneer ze op een onbewaakt ogenblik in die hoog begroeide op een wildernis gelijkende wegkanten terecht komen of zelf in de naast gelegen sloot belanden is een dreigende ramp niet te voorzien.
Het aanzien van de omgeving begint erbarmelijke vormen aantenemen, je moet en mag er toch niet aandenken dat je zo je kostbaarste bezit kwijt zou kunnen raken. Het lijkt misschien iets overdreven maar wie van deze beleidmakers zou dit op zijn geweten willen nemen e/o hebben??

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.