Beste rookmelders

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Wil je weten welke de beste rookmelder (2022) is?

Er is niets erger dan in een situatie te zijn waar er te veel rook is en niet genoeg alarmen. Je moet je te allen tijde bewust zijn van je omgeving, vooral als het gaat om brandveiligheid. Daarom hebben we deze lijst voor je samengesteld, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welk type melder het beste bij je behoeften past.

De eerste stap om jezelf tegen brand te beschermen is het installeren van de juiste apparatuur in je huis of op je werkplek. Je kunt uitgaan van de beste rookmelder (2022), consumentenbond aanbevolen. Of kiezen uit deze 5 geweldige opties die zullen helpen om iedereen veilig en gezond te houden, ongeacht waar ze zich in het gebouw bevinden. 

We hopen dat ons artikel je helpt een goede rookmelder te kopen. Beveilig je huis of werkplaats vandaag nog met een van deze rookmelders!

#1 ELRO FS1801 rookmelder

Zoek je een rookmelder die snel reageert en milieuvriendelijk is? Zoek niet verder dan de ELRO FS1801! Deze melders zijn uitgerust met optische sensoren van hoge kwaliteit die branden snel identificeren, minder valse alarmen geven. De rookmelder test is eenvoudig uit te voeren met een testknop en is aanbevolen deze test maandelijks te doen. Zo weet je als alle functies goed werken.

Deze rookmelders voldoen aan de Europese norm EN 14604 en behoort zo tot de beste rookmelders, consumentenbond aanbevolen. Plus, ze worden geleverd met 2 jaar garantie!meer informatie

#2 Alecto SA-110 DUO rookmelder

De Alecto SA-110 DUO rookmelder is perfect om je gezin veilig te houden. Met zijn lange levensduur van 10 jaar, sterke batterij en luide 85dB alarmsignaal is deze brandmelder niet te negeren. Hij is ook gemakkelijk en snel te installeren, waardoor hij ideaal is voor gebruik in en rond het huis of op vakantie. En dankzij de garantie van 10 jaar kun je er zeker van zijn dat je gezin goed beschermd is. 

Dit is de beste rookmelder, consumentenbond aanbevolen. Test rookmelders radar toch maandelijks om er zeker van te zijn dat de functies het goed doen.meer informatie

#3 KlikAanKlikUit – Draadloze Rookmelder

Was alles in het leven maar zo eenvoudig. Geen kabels, geen installatie – gewoon KlikAanKlikUit en je bent klaar. Deze draadloze rookmelder is de beste brandmelder voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige installatie – gewoon inpluggen en je kunt aan de slag! Het intelligente foto-elektrische ontwerp zorgt ervoor dat je huis altijd veilig is.

Tegelijkertijd houdt het waarschuwingsgeluid voor een bijna lege batterij je op de hoogte van eventuele veranderingen. Test brandmelders toch altijd en ook deze is voorzien van een testknop. Houd je gezin veilig met deze best geteste rookmelder van KlikAanKlikUit. Het is getest op basis van de strengste nalevings- en kwaliteitsnormen voor een betrouwbare huisbeveiliging.meer informatie

#4 Google Nest Protect

De Google Nest Protect is de volgende generatie rook- en koolmonoxidemelders. Hij is volledig opnieuw ontworpen met een slanker, moderner uiterlijk en is uitgerust met geavanceerde sensoren die zowel snel brandende als langzaam smeulende branden en koolmonoxide kunnen detecteren. Je kunt het allemaal bedienen met je smartphone – uitschakelen, instellingen aanpassen, waarschuwingen ontvangen – zelfs als je niet thuis bent. 

Daarom behoort het ook tot een van de beste koppelbare rookmelders. Bovendien is de Nest Protect zelfcontrolerend en laat het je weten als er iets mis is. De rookmelders test over zijn functioneren, wordt dus zelf door deze Google Nest Protect uitgevoerd.meer informatie

#5 FireAngel ST-622 Rookmelder

De FireAngel ST-622 rookmelder is de opvolger van de best verkochte FireAngel ST-620. Deze high-end betrouwbare rookmelder is voorzien van een 10-jaar batterij met de speciale THERMOPTEK® technologie. Hierdoor worden rook en brand nog sneller gedetecteerd. De ST-622 heeft een hoogwaardige afwerking. Test rookmelders altijd en dat is handig bij deze te doen met de testknop.

Nieuw bij de ST-622 is de Panasonic 10-jaar batterij en de Sleep Easy functie: hiermee kun je de rookmelder 8 uur uitschakelen (bijvoorbeeld bij een vals alarm).meer informatie

Alles bij elkaar genomen over rookmelders

Je wilt weten wanneer je je rookmelder het hardst nodig hebt, en dat is tijdens een brand. Rookmelders geven een hoorbaar waarschuwingssignaal af, zodat je gewaarschuwd wordt als er gevaar dreigt in je huis of bedrijf. Er zijn veel verschillende soorten rookmelders op de markt, maar sommige gaan willekeurig af zonder enige reden, terwijl andere vroegtijdige tekenen van brand kunnen detecteren voordat ze beginnen. 

Daarom kies je voor een rookmelder best getest. En ook al betreft het de beste rookmelder, test aankoop altijd. We hebben deze lijst met de 5 best verkochte modellen samengesteld op basis van consumentenbeoordelingen om het je gemakkelijker te maken te vinden wat het beste bij je behoeften past – kies voor de rookmelder beste koop, de beste volgens de consumentenbond of de beste volgens de brandweer!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category