2°C | Amsterdam

Beweegprogramma 60-plussers Wieringerwerf gestart

Wieringerwerf – Begin februari is het beweegprogramma voor 60-plussers voor Wieringerwerf e.o. van start gegaan. Nog steeds is iedereen (m/v) van harte uitgenodigd om in beweging te komen en aan het programma deel te nemen. Het beweegprogramma is speciaal bedoeld voor mensen die graag (meer) willen bewegen maar niet goed weten wat ze willen en wat ze kunnen.
U wilt wel actiever zijn maar het ‘zit gewoon niet in uw systeem’. U bent te druk of te moe. Maar als u van bewegen een gewoonte maakt en het regelmatig doet, zal uw fitheid, uw functioneren en uw levenskwaliteit verbeteren. Bewegen geeft een lekker gevoel én bewegen is effectief gebleken tegen het voorkomen van valongevallen.
Het beweegprogramma vloeit voort uit de fitheidstest voor 60-plussers die vrijdag 15 januari jl. in De Cultuurschuur in Wieringerwerf door Sportservice Schagen en LSBO Hollands Kroon is georganiseerd. Het is niet noodzakelijk om de fitheidstest te hebben gedaan om aan een beweegprogramma deel te nemen.
Het beweegprogramma vindt iedere woensdag plaats van 10.00 tot 11.00 uur in Sporthal Zuiderzeehal, Dr. Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf. Daarnaast is er ook op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan de lessen in de Zuiderzeehal. De lessen staan onder professionele leiding van Klazien Bakker. 
De deelnemers krijgen diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden (zoals: badminton, fithockey, conditiecircuit, balspelen, etc.), waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. U wilt toch ook fit oud worden? Aarzel niet, kom langs en probeer de lessen uit! Aanmelden mag, maar hoeft niet. U kunt gewoon binnenstappen en meedoen.
De lessen gaan door tot en met april. De kosten bedragen € 3,- per les. Voor de betaling dient men een eenmalige machtiging te tekenen. In de voorjaarsvakantie is er geen les.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen, consulent breedtesport Bart Ploeger, telefoon: 0224- 214774 of e-mail: [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.