2°C | Amsterdam

Beweegprogramma voor zestigplussers

Wieringerwerf – Alle 60-plussers uit de regio Wieringermeer worden door Sportservice Schagen van harte uitgenodigd om in beweging te komen. De eerste week van februari gaat een twaalf weeks Beweegprogramma van start. Dit programma is bedoeld voor mensen die graag (meer) willen bewegen, maar niet goed weten wat ze willen en wat ze kunnen.
Het Beweegprogramma vloeit voort uit de goed bezochte fitheidstest voor zestigplussers die 15 januari jongstleden door Sportservice Schagen werd georganiseerd in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Twaalf weken lang krijgen de deelnemers van het Beweegprogramma diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden zoals onder andere badminton, fithockey, conditiecircuit en balspelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.
De deelnemers kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden: woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in Sporthal Zuiderzeehal aan Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf of vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur in Sporthal Zuiderzeehal. Het Beweegprogramma begint in de eerste week van februari, in de voorjaarsvakantie zijn er geen lessen. Het Beweegprogramma gaat door bij minimaal tien deelnemers en de kosten bedragen € 36,- voor het gehele Beweegprogramma (€ 3,- per les).
Neem voor meer informatie en of aanmelden contact op met Bart Ploeger van Sportservice Schagen, tel. 0224-214774 of [email protected]. Het ingevulde inschrijfformulier dient uiterlijk 27 januari te worden teruggestuurd naar Sportservice Schagen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.