Beweegprogramma voor zestigplussers

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Wieringerwerf – Alle 60-plussers uit de regio Wieringermeer worden door Sportservice Schagen van harte uitgenodigd om in beweging te komen. De eerste week van februari gaat een twaalf weeks Beweegprogramma van start. Dit programma is bedoeld voor mensen die graag (meer) willen bewegen, maar niet goed weten wat ze willen en wat ze kunnen.
Het Beweegprogramma vloeit voort uit de goed bezochte fitheidstest voor zestigplussers die 15 januari jongstleden door Sportservice Schagen werd georganiseerd in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Twaalf weken lang krijgen de deelnemers van het Beweegprogramma diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden zoals onder andere badminton, fithockey, conditiecircuit en balspelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.
De deelnemers kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden: woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in Sporthal Zuiderzeehal aan Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf of vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur in Sporthal Zuiderzeehal. Het Beweegprogramma begint in de eerste week van februari, in de voorjaarsvakantie zijn er geen lessen. Het Beweegprogramma gaat door bij minimaal tien deelnemers en de kosten bedragen € 36,- voor het gehele Beweegprogramma (€ 3,- per les).
Neem voor meer informatie en of aanmelden contact op met Bart Ploeger van Sportservice Schagen, tel. 0224-214774 of bploeger@sportserviceschagen.nl. Het ingevulde inschrijfformulier dient uiterlijk 27 januari te worden teruggestuurd naar Sportservice Schagen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category